Ляшко вимагає запровадити державну програму реабілітації військовослужбовців

28.02.2018
Ляшко вимагає запровадити державну програму реабілітації військовослужбовців

Політик виконав обіцянку, яку дав під час візиту до Дніпровського військового шпиталю минулого тижня.
 
З трибуни парламенту він звернувся до міністра оборони із закликом виділити 128 мільйонів гривень на ремонт одного з корпусів закладу, щоб лікарі змогли прийняти ще більше поранених бійців.
 
«На ремонт Дніпровського військового госпіталю потрібно 128 мільйонів гривень. Зараз це питання розглядають у Мiністерстві оборони. У мене велике прохання до міністра оборони Полторака підтримати ініціативу й виділити з держбюджету ці гроші на ремонт», — наголосив Ляшко.
 
Політик також подякував медикам, які ставлять на ноги поранених бійців. «За час російської агресії проти нашої країни через Дніпровський військовий госпіталь пройшло майже 20 тисяч військовослужбовців, які отримали в лікувальному закладі належну допомогу. З цієї високої трибуни я хочу щиро подякувати персоналу шпиталю і всіх госпіталів України за те, що рятують наших військовослужбовців i ставлять їх на ноги», — підкреслив лідер Радикальної партії.
 
Крім того, народний депутат звернувся до уряду із закликом запровадити державну програму реабілітації військовослужбовців.
 
«Люди ціною свого здоров’я, проливаючи кров, захищали країну. Саме вони мають керувати новою Україною. Ми вимагаємо від влади максимальної уваги військовослужбовцям. Потрібно допомогти їм повернутися до мирного життя, бути корисними. Питання працевлаштування та соціального захисту — це вкрай важливі питання для влади», — підсумував Ляшко.