Емма Вотсон стала редактором модного журналу Vogue Австралія

27.02.2018
Творча людина завжди різнобічна. От і знаменита британська актриса, 27-річна Емма Вотсон спробувала себе в ролі не лише моделі, а й стала запрошеним редактором австралійського варіанта знаментого журналу мод Vogue.
 
Про це зірка «Гаррі Поттера» та «Красуні і чудовиська» поспішила повідомити в Twitter, виставивши фото, які прикрасять обкладинку березневого випуску.
 
Емма Вотсон дещо відкрила карти, повідомивши, що головною темою випуску стане обговореня стабільності та «Проектування майбутнього».
 
Зокрема, його героями стануть модельєр Стелла Маккартні, мама Ілона Маска, модель Мей Маск, пакистанська активістка та правозахисниця Малала Юсуфзай.
 
Сама Емма розповіла про нові тенденції, які вона помітила в кінематографі.
 
У своєму редакторському слові Вотсон закликала читачів Vogue не боятися змін та творчих експериментів.
 
«Слово «зміни» може лякати очікуванням результатів та страхом провалу. Але капітан може повернути кермо на один градус, і це радикально змінить курс корабля. Я кидаю вам виклик і пропоную зробити поворот на один градус у своєму житті. Навіть невеличка зміна може мати величезне значення», — написала вона.
 
Судячи з результату, власний творчий експеримент Еммі Вотсон сподобався. Тож, якщо раптом їй набридне кінематограф, вона може продовжити експеримент якщо не в царині моди, то в журналістиці. Зрештою, Вікторія Бекхем перекваліфікувалася ж із співачок у дизайнери — і не шкодує.