У родинах співачок Ірини Шинкарук та Олени Шоптенко чекають на поповнення

20.02.2018
У родинах співачок Ірини Шинкарук та Олени Шоптенко чекають на поповнення

Ірина Шинкарук

У Житомирі повним ходом ідуть приготування до четвертого уже Міжнародного фестивалю мистецтв імені Володимира Шинкарука «Пісенний Спас», який традиційно відбудеться тут у другій половині серпня.
 
Організатори фестивалю обіцяють багато несподіванок, головна з яких — усі учасники конкурсу виставлятимуть свої номери на фестивальній сторінці, а користувачі інтернету зможуть обрати найкращих відкритим голосуванням. 
 
У директора фестивалю, співачки Ірини Шинкарук є вагомі причини для того, щоб якнайшвидше залагодити всі мистецькі справи.
 
Річ у тім, що наприкінці травня Ірина та її чоловік Віталій Селіванов чекають на поповнення.
 
Як стало відомо «УМ», у Ірини має народитися дівчинка. Вона стане третьою дитиною в Ірини та Віталія — у пари підростають ще двоє синів, 7-річний Єгор та 5-річний Віктор.
 
Обоє хлопців займаються музикою, спортом та іноземними мовами.
 
А хореограф Олена Шоптенко та її чоловік, бізнесмен Олексій Іванов, чекають на первістка.
 
Про це переможниця першого сезону шоу «Танці з зірками» зізналася головній вивідувальниці світських секретів телеведучій Каті Осадчій.
 
Щоправда, коли станеться це щастя і хто в неї буде, Шоптенко залишила в секреті, зізнавшись лише, що мріє про весілля та медовий місяць, а поки що намагається більше відпочивати і правильно харчуватися.
 
І це правильно. Бо кар’єра-кар’єрою, а діти — це завжди радість. Тим більше, у таких гарних жінок, як Ірина та Олена. Зрештою, у сучасному світі можна легко поєднувати одне з іншим.