18-річна донька Різ Візерспун спробувала себе в модельному бізнесі

02.02.2018
18-річна донька Різ Візерспун спробувала себе в модельному бізнесі

Ава Філіп.

Дивлячись на мініатюрну зірку фільму «Білявка в законі», важко повірити, що їй скоро «стукне» 42 і що в неї уже зовсім доросла донька — коли вони ідуть разом, багато хто думає, що це рідні сестри.
 
Тим більше, що з роками Ава все більше стає схожою на свою зіркову маму.
 
З батьком Ави, актором Райаном Філіпом, Різ Візерспун познайомилася на вечірці на честь свого 21-річчя. Їхній роман стрімко набрав обертів, і через два роки Райан повів Різ під вінець.
 
У тому ж 1999-му в пари народилася донька Ава Елізабет, а Райан особисто був присутній при народженні. Він же і придумав дівчинці ім’я — на честь актриси Ави Гарднер, коханої Френка Сінатри. 
 
Попри те, що Різ та Райану не вдалося зберегти стосунки і в 2007 році пара розлучилася, Ава продовжує підтримувати контакти з обома батьками.
 
А також — з молодшими братами Діконом та Теннесі, як і з новим чоловіком мами, кіноагентом Джимом Тотом.
 
Дівчина навчалася в художній школі і захоплювалася верховою їздою. А не так давно на неї звернули увагу модельні агенції.
 
Першою її роботою як моделі стала співпраця із модним брендом Rodarte, для якого вона знялася в ніжних романтичних сукнях.
 
Схоже, дівчині це сподобалося, бо, виставивши фото в Instagram, вона подякувала всім учасникам зйомки за «доброту, талант та натхнення», і в першу чергу — самим дизайнерам.
 
«Спасибі Rodarte за цю неймовірну гру в переодягання і за можливість підтримувати творчість жінок», — написала вона.
 
Крім Ави, у цій фотосесії взяли участь вагітна первістком американська кіноакторка Кірстен Данст, яка «засвітила» свій уже кругленький животик, а також актриса Тесса Томпсон, виконавці Grimes та Кім Гордон, режисер Джіа Коппол та інші зірки.
 
Судячи з усього, дебют вдався. Якщо так піде і далі, у Ави є всі шанси увійти до еліти модельного бізнесу. Для цього в неї є всі складові успіху: гарна фігура, вродливе личко і мамина слава.