Жан Рено зіграє свою останню роль в українсько-французькому трилері

30.01.2018
Жан Рено зіграє свою останню роль в українсько-французькому трилері

Жан Рено.

Актори бувають різними. Хтось до останніх хвилин життя, навіть у дуже поважному віці, намагається реалізувати себе на сцені чи в кіно, а хтось, стомившись від слави та зіркової метушні, задумується про заслужений відпочинок.
 
Схоже, до останньої когорти належить і зірка фільмів «Прибульці» та «Леон-кілер», відомий французький актор Жан Рено, якому в червні виповниться 70.
 
Але перед тим, як назавжди попрощатися з екраном, Рено зіграє головну роль в українсько-французькому трилері «Останній крок».
 
За сюжетом Жан Рено грає анонімного найманого вбивцю Генрі, який насолоджується самотньою відставкою на березі маленького віддаленого озера в Канаді (ці зйомки відбуватимуться в Карпатах, на озері Синевир).
 
«Дівчина при смерті, після тяжкого нещасного випадку на мотосанях, знаходить прихисток у його шале. Чоловік, котрий усе життя вбивав, уперше рятує життя», — зазначено в анотації до фільму.
 
Режисер та автор сценарію картини —  француз Фредерік Петіжан, а оператором-постановником стрічки є триразовий лауреат премії «Сезар» французький кінооператор Тьєррі Арбоґаст.
 
Крім Жана Рено, у фільмі зніматимуться канадська акторка Сара Лінд, англійський актор Том Хоппер, американський актор Гарі Дурдан, а також українські актори Ігор Цишкевич, Маргарита Бурковська, Олег Карпенко та інші.
 
Вихід стрічки у прокат запланований на 2019 рік. А той, хто хоче мати автограф зірки, може планувати свій відпочинок на Синевирі.
 
Або спробує підловити Жана Рено в іншому місці — зйомки також відбуватимуться у Києві, в Нью-Йорку та в Канаді. А раптом пощастить? Буде що потім онукам показувати!