В Ірландії мати п’ятьох дітей «одружилася» з померлим 300 років тому піратом

17.01.2018
У фольклорі багатьох народів (і в українців також) є оповіді про те, як привиди чи потойбічні духи приходили до жінок, закохували в себе чи просто робили одержимими і не відпускали.
 
Практично завж­ди жінки або не здогадувалися про таємниче походження їхніх коханих, або нічого не могли вдіяти.
 
Але щоб жінка з власної волі захотіла одружитися з привидом — такого, здається, ще не було.
 
Але саме таким було рішення 45-річної Аманди Тіг із міста Даунпатрік, що в Північній Ірландії.
 
За словами жінки, якось вона лежала в ліжку і «відчула енергетику пірата з Гаїті», який жив 300 років тому.
 
Пізніше привид почав навідувати її частіше: як стверджує Аманда, вона знайшла не лише близьку душу для спілкування, а й чудового коханця — за її словами, подібного роду близькості у неї не було навіть iз колишнім чоловіком, від якого жінка народила п’ятьох дітей.
 
Тож після двох років спілкування з духом вона вирішила стати його офіційною дружиною, «доки смерть не розлучить (тобто — не поєднає?) нас».
 
Весільна церемонія відбулася на човні в нейтральних водах Атлантичного океану, бо ірландська влада не дала дозвіл на шлюб.
 
Оскільки, крім Аманди, нареченого ніхто не бачив, його клятву вірності озвучив спеціально запрошений медіум, який і провів шлюбну церемонію.
 
За словами Аманди, її чоловіка звати Джек і він схожий на Джека-Горобця з «Піратів Карибського моря».
 
«Але він темношкірий, і волосся в нього коротке», — цитує наречену видання The Sun.
 
Тепер привид буде допомагати Аманді в роботі — вона підробляє на корпоративах, перевдягаючись у Джека-Горобця. Після одруження жінка взяла прізвище чоловіка — Сперроу (саме так звучить англійською Горобець). Щоб усе було по-чесному.