На Різдво по всьому світі пасажири метро їхали у самій білизні

10.01.2018
Навряд чи думали  учасники арт-групи з Нью-Йорка Improv Everywhere, які у 2002 році запропонували «вигуляти» свою нижню білизну і проїхатися в метро без штанів, що їхня витівка отримає таку популярність у всьому світі.
 
Більше того — ось уже 16 років поспіль до неї приєднується все більше і більше сміливців, так само, як і зростає географія флеш-мобу.
 
От і цьогоріч 7 січня пасажирів без штанів можна було зустріти у вагонах метро в Торонто, Нью-Йорку, Празі, Парижі, Лондоні, Берліні, Мюнхені і навіть в ортодоксальному Єрусалимі.
 
Причому серед учасників акції, які запостили свої фото у соцмережі, була навіть емансипована мама з донькою років восьми.
 
Загалом, люди зняли свої штани, шорти і спідниці, щоб узяти участь в акції, в 60 містах 25 країн. Гаслом кампанії стали слова: «Хаос і радість».
 
Що ж, учасники флешмобу гарно повеселилися. От тільки погоду для того, щоб світити голими сідницями, обрали не надто підходящу. Зима все-таки.
 
На думку одразу спадає анекдот: «Ознака дорослості — це коли у 20-градусний мороз виходиш без шапки і почуваєшся не крутим, а ідіотом».