Актриса Марія Менунос під Новий рік вийшла заміж після 20 років життя з коханим

03.01.2018
Актриса Марія Менунос під Новий рік вийшла заміж після 20 років життя з коханим

Напередодні Нового року кожен намагається зробити щось таке, щоб це запам’яталося на все життя.
 
Оригінальний спосіб придумала голлівудська актриса, телеведуча, журналістка і професійний рестлер, 39-річна Марія Менунос та її бойфренд, режисер і продюсер Кевін Андегаро.
 
Вони вирішили одружитися саме напередодні Нового року і не де-небудь, а просто посеред святкової центральної площі Нью-Йорка Таймс-сквер, в оточенні своїх шанувальників і гостей міста.
 
До того ж зворушена наречена сама ж і вела репортаж з весілля для свого телеканала, заявивши, що вона буде найбільш замерзлою нареченою, але при цьому — найщасливішою.
 
Її можна зрозуміти. Річ у тім, що з Кевіном Андегаро Марія Менунос познайомилася майже 20 років тому, незабаром після того, як у 1996 році Марія виграла титул «Міс Масачусетс».
 
Весь цей час вони були разом і ніщо не заважало їхньому щастю.
 
Правда, майже 2 роки тому, в березні 2016 року Кевін таки попросив її руки і серця — і так само, в прямому ефірі, на зйомках шоу Говарда Стерна.
 
Невідомо, скільки ще тяглися б ці заручини і чи дійшла б справа до весілля, якби не біда — восени 2017-го у Марії діагностували рак мозку і її терміново прооперували, хоча й попередили, що хвороба може повернутися, тим більше, що з таким же діагнозом зіткнулася і її мама.
 
Тепер же Кевін і Марія сподіваються, що новий статус додасть обом сил для боротьби з хворобою. Адже ніщо так не допомагає в боротьбі з недугою, як справжнє кохання.