Мерайя Кері випустила зворушливий мультфільм про безпритульних тварин

22.12.2017
Мерайя Кері випустила зворушливий мультфільм про безпритульних тварин

Напередодні Різдва так хочеться, щоб усі були щасливі. І не лише люди, а й чотирилапі безхатченки.
 
Про це ще раз нагадала американська поп-зірка Мерайя Кері, яка до Різдва випустила зворушливий мультфільм, який назвала рядком із своєї пісні All I WantForChristmasisYou («Все, що я хочу від Різдва, — це ти»).
 
Головна героїня мультика — дівчинка, яка зустріла песика-безхатька і зрозуміла, що її заповітне бажання здійснилося.
 
Мультик високо оцінила й організація захисників тварин РЕТА, яка присвоїла Мерайї Кері офіційне звання «Янгола».
 
«Її святковий мультфільм нагадує нам, що піклування про тварин — це не лише фантазія, а й відповідальність. Але одного гарного дня, коли ти зустрічаєш собаку і вона навічно стає твоїм дитям, ти розумієш, що ви належите одне одному», — прокоментувала це рішення старший віце-президент РЕТА Ліза Ленг.
 
До слова, у самої Мерайї Кері сім собак. Для своїх улюбленців зірка не шкодує нічого — у хвостатих членів родини є свої кухарі, перукарі і навіть психолог (його співачка запрошувала, щоб врегулювати напади собачих ревнощів перед народженням її двійнят, Монро і Мороккана).
 
Лише на догляд за хутром і кігтями, масажі та інші СПА-процедури для своїх песиків співачка тратить більше сорока тисяч доларів на рік, а кілька років тому вона вирушила з усією зграєю у відпустку до Лондона, витративши на переліт приватним чартером та проживання у фешенебельному собачому готелі 189 тисяч доларів. А ми кажемо — життя собаче...