Даєш Голобородька! В Україні з’явилася політична партія «Слуга народу»

05.12.2017
Шоу-бізнес все глибше починає проникати у всі сфери нашого життя, включаючи і політику.
 
Не встигли вщухнути палкі дискусії з приводу того, хто буде наступним Президентом країни — співак Славко Вакарчук чи комік Володимир Зеленський, як у політичних колах спливла нова інформація — в Україні офіційно зареєстрували нову політичну партію під назвою «Слуга народу», яку очолив один з керівників «95-го кварталу» Іван Баканов.
 
Першою про це повідомила інформаційна агенція УНН, посилаючись на єдиний державний реєстр юридичних осіб на сайті Міністерства юстиції України. А заодно і зауважила, що раніше ця партія мала назву «Партія рішучих змін». 
 
У відповідь інший відомий український шоумен Олексій Дурнєв заявив, що має намір зареєструвати власну політичну партію «Діамантова рука».
 
«Головним завданням нашої партії стануть жорсткий контроль за дотриманням державних законів України, переслідування контрабандистів та підтримання порядку на вулицях міст», — заявив він.
 
А перший віце-спікер парламенту Ірина Геращенко запропонувала взагалі оновити весь список політичних партій.
 
«Виборчий бюлетень в тренді. «Слуга народу» (нові обличчя); «Рабиня Ізаура» (жіноча партія); «Багаті теж плачуть» (вчорашні); «Армагеддон» (редутники та інші «протестанти»); «Гаррі Поттер» (оптимісти); «Роксолана» (ще одна, більш просунута жіноча платформа); «Свати» (ті, хто за кумівство і корупцію); «Картковий будиночок» (партія влади об’єднана); «Пірати Карибського моря» (модна партія, в ногу з останніми європейськими тенденціями); «Смєшарики» (радикали); «Фіксіки» (партія робітників і селян); «Лунтік» (всі, кого не взяли в інші списки)», — жартома написала вона у «Фейсбуці».
 
Їй тут же почали пропонувати розширити список партіями «Хрещений батько», «Менти» або «Доктор Хто» із гаслом «Я врятую вас усіх, навіть, якщо ви того не хочете».
 
Сміх сміхом, але, судячи з активності тієї ж Інтернет-партії, яка на минулих виборах запліднила усі списки Дарт Вейдерами, від нашої політики можна чекати чого завгодно. А що лишається, якщо навколо — самі шоу!