42-річна Єва Лонгорія чекає на первістка — ЗМІ

05.12.2017
42-річна Єва Лонгорія чекає на первістка — ЗМІ

Єва Лонгорія.

Після того, як зірка одружується, папараці починають доскіпливо стежити за її фігурою, щоб першими помітити зміни, які свідчать про появу нового життя.
 
 
Щоправда, часто бувають фальстарти, коли за вагітність приймають просто перерву в спортивних заняттях чи гарний сніданок.
 
 
От і про 42-річну зірку «Відчайдушних домогосподинь», американську актрису Єву Лонгорію, яка у травні минулого року стала дружиною латиноамериканського медіамагната Хосе Антоніо Бастона, уже не раз ширилися чутки, що вона очікує первістка. І кожного разу це лишалося чутками.
 
 
Однак днями відомий журнал Hollywood Life повідомив, що цього разу таки і справді Лонгорію можна привітати.
 
 
«В якийсь момент Єва вже не вірила, що колись стане мамою. Однак, зустрівши Хосе, вона змінила думку. Вона давно казала, що хоче дитину, і, здається, вона при надії», — цитує журнал слова свого інсайдера.
 
 
Утім, доки сама актриса не підтвердила чутки, поспішати з привітаннями не варто. А от популярна українська телеведуча Лілія Ребрик за останні дні їх отримала чимало — відтоді, як зізналася, що у її п’ятирічної доньки Діани скоро з’явиться братик чи сестричка.
 
Попри цікавий стан, ведуча «Ранку з Україною» залишати екран не збирається.
 
«Прямий ефір — це чудові ліки від токсикозу! Як тільки я входжу в кадр, у мене все чарівним чином минає», — заявила Лілія в ексклюзивному інтерв’ю журналу Viva!.
 
Не менше чекає на поповнення в родині і її чоловік, хореограф Андрій Дикий. У 2011 році Лілія Ребрик танцювала з ним у парі в рамках проекту «Танці з зірками» на СТБ.
 
І хоча у фіналі вони поступилися Стасу Шурінзу та Олені Пуль, головний приз таки дістався їм — у цьому ж році Лілія та Андрій одружилися, а через рік на світ з’явилася Діана. Як-то кажуть — станцювалися!