Картину Брітні Спірс продали на аукціоні за 10 тисяч доларів

15.11.2017
Картину Брітні Спірс продали на аукціоні за 10 тисяч доларів

Брітні Спірс.

Справжній талант має бути різнобічним. Тому зірки часто не втрачають нагоди спробувати себе і в інших видах мистецтва. Найчастіше — в дизайні, живопису, вокалі.
 
От і знаменита співачка Брітні Спірс одного разу вирішила взяти до рук пензлика і намалювати свій сад. А заодно — і зняти цей процес на відео та виставити у соцмережі.
 
Ролик одразу ж здобув неабияку популярність — чи то через новий імідж співачки, чи через її пишний бюст, який раз по раз з’являвся у кадрі.
 
Отож, коли Брітні вирішила виставити картину на благодійному аукціоні, який нещодавно пройшов у Лас-Вегасі, за неї розгорнулася справжня битва.
 
І дарма, що пейзаж нагадував швидше малюнок школяра з квіточками та барвистими лініями, головне ж не зображення, а ім’я художника!
 
У результаті картину було продано за 10 тисяч доларів, і вона стала одним із найцінніших лотів аукціону. Шанувальником живописного таланту співачки виявився 76-річний телеведучий Робін Ліч.
 
Кошти від аукціону були передані у фонд допомоги жертвам масового розстрілу слухачів кантрі-фестивалю в Лас-Вегасі, що стався місяць тому.
 
Сама Брітні однією з перших тоді висловила співчуття, і тепер лишилася задоволеною, що може ще якось підтримати постраждалих.
 
«Квіти на моїй картині символізують початок нового життя. Такий настрій допомагає нам рухатися вперед», — заявила вона, дякуючи шанувальникам за таку щедрість.
 
Що ж, тепер, якщо гонорарів від музики не вистачатиме, Брітні Спірс спокійно може ставати до мольберта. А всім, хто критикуватиме її картини, вона спокійно може відказати: «Я — художник, я так бачу світ».