«Машина времени» приїде до України без свого клавішника Андрія Державіна

14.11.2017
У середині 90-х пісні у виконанні Андрія Державіна були справжніми хітами. Його «Не плач, Аліса» чи «Чуже весілля» лунали на кожній дискотеці.
 
Але пізніше музикант зробив крутий поворот у своїй кар’єрі, відмовився від сольних виступів і пішов клавішником у легендарну «Машину времени» Андрія Макаревича.
 
Другий крутий поворот у своїй кар’єрі Державін зробив у 2014-му, підписавши сумнозвісний «Лист творчої інтелігенції» на підтримку анексії Криму та політики Путіна загалом.
 
Це було, щонайменше, дивним, оскільки сам Андрій Макаревич у цій ситуації зайняв чітко проукраїнську позицію і його помічали на мітингах із жовто-блакитною стрічкою на одязі.
 
І от стало відомо, що перед гастрольним туром «Машины времени» Андрій Макаревич роз­прощався з Державіним, звільнивши його з гурту.
 
Сам Макаревич в ефірі радіо «Ехо Москви», правда, поспішив запевнити, що політика тут ні до чого і звільнити Державіна його змусили інші причини.
 
Хтозна. Зрозуміло одне — доки не вибачиться, в Україну музикантові дороги немає. 
 
А українську публіку чекають улюблені хіти Андрія Макаревича. Гастролі «Машины времени» розпочнуться з 20 листопада. Концерти відбудуться в Одесі, Львов, Харкові, Кривому Розі та Києві.