«Міс Земля»-2017 стала 26-річна представниця Філіппін

07.11.2017
«Міс Земля»-2017 стала 26-річна представниця Філіппін

«Міс Земля-2017» стала філіппінка Карен Ібаско.

Гарних жінок не може бути забагато. Як і конкурсів краси, які дозволяють ними милуватися.
 
 
Саме тому найпрестижніші світові конкурси краси, такі як «Міс Всесвіт», «Міс Світу», «Міс Інтернешнл» та «Міс Земля», незмінно привертають увагу публіки. 
 
 
Останній із 2001 року щорічно проходить під егідою ООН на Філіппінах. Ідея конкурсу — привернення уваги до гуманітарних проблем сучасності, захист навколишнього середовища, охорона живої природи.
 
 
Тому, крім дефіле в купальниках та вечірніх сукнях, його учасниці представляють свої проекти для поліпшення екологічної обстановки як на глобальному, так і на регіональному рівнях. 
 
 
Цього року Україну на конкурсі «Міс Земля» представляла 23-річна Діана Мироненко із Одеси.
 
Дівчина захоплюється фотографією та ілюстрацією, любить подорожі та серфінг, чотири роки жила і працювала в Таїланді. До речі, на конкурсі купальників у рамках «Міс Земля-2017» вона посіла третє місце, поступившись лише представницям В’єтнаму та США.
 
А корону Королеви Землі цьогоріч приміряла 26-річна представниця Філіппін Карен Ібаско. За освітою дівчина фізик і займається дослідженнями відновлюваних джерел енергії.
 
У фіналі конкурсу, який відбувся минулої суботи, відповідаючи на питання про те, що найбільше шкодить нашій планеті, вона назвала головними проблемами людства неуцтво та апатію, додавши, що варто повністю поміняти думки кожної людини.
 
Зробити це вона може спробувати і сама, оскільки переможниця конкурсу «Міс Земля» стає представницею ООН у питаннях розвитку Програм щодо збереження середовища існування людини на планеті.
 
Цікаво, що Карен Ібаско стає вже третьою за останні чотири роки представницею Філіппін, які перемагають у цьому престижному конкурсі. Чи то рідні стіни допомагають, чи місцевий антикорупційний комітет дрімає. Одне з двох.