Українка Сніжана Танчук зірвала овації на конкурсі Miss Grand International 2017

31.10.2017
Українка Сніжана Танчук зірвала овації на конкурсі Miss Grand International 2017

Сніжана Танчук.

Різноманітні конкурси краси давно вже стали не лише прибутковим бізнесом, а й дієвим інструментом для вирішення соціальних проблем.
 
 
Зокрема, конкурс Miss Grand International, який входить до трійки найпрестижніших світових конкурсів краси, своїм гаслом обрав слова «Зупинимо війну і насильство!» і втілює в життя власну антивоєнну програму.
 
 
Не дивно, що емоційний виступ володарки титулу «Королева України 2017» львів’янки Сніжани Танчук у фіналі конкурсу Miss Grand International 2017, який відбувся цими вихідними у В’єтнамі, на курортному острові Фукок, викликав у глядачів величезний резонанс.
 
«У моїй країні четвертий рік iде війна! Для України це жахливий час! Заради чого ми воюємо? Навіщо людям потрібна кров? Не минає й дня, щоб я не думала про те, як зупинити насильство! І зараз я б хотіла сказати, не як учасниця міжнародного конкурсу краси, а як майбутня мати: «Зупиніть війну! Зупиніть насильство! Я хочу, щоб наші діти народжувалися під мирним небом і ніколи не чули слова «війна», — заявила красуня, і зал оваціями стоячи зустрів її слова.
 
У підсумку Сніжана Танчук потрапила до десятки найгарніших дівчат планети, лишивши позаду конкуренток із Росії, Бразилії, Австралії та Китаю, які мали непогані позиції.
 
Не в останню чергу — завдяки своїй промові. А корону переможниці приміряла Марія Хосе Лора з Перу. Загалом же у конкурсі взяли участь 77 красунь із різних країн світу.