Алісія Вікандер та Майкл Фассбендер зіграли таємне весілля на Ібіці

19.10.2017
Алісія Вікандер та Майкл Фассбендер зіграли таємне весілля на Ібіці

Алісія Вікандер.

Продюсерам та режисерам сучасних фільмів треба бути дуже обачними, запрошуючи акторів на ролі закоханих і подружніх пар.
 
 
Бо, як свідчить статистика, дуже часто екранне кохання перетікає і в реальне життя.
 
 
Чого варте кохання Бреда Пітта та Анджеліни Джолі, яке почалося на знімальному майданчику культового фільму «Містер та місіс Сміт».
 
 
Цю статистику днями підкріпила і ще одна голлівудська пара: ірландський актор Майкл Фассбендер і шведська актриса Алісія Вікандер після двох років романтичних стосунків таємно одружилися на Ібіці, запросивши на церемонію лише найближчих друзів.
 
Власне, якби не обручки, які прикрасили безіменні пальці акторів, важко було запідозрити їх у такому важливому моменті.
 
Бо, якщо вірити папараці, наречена вдягла на шлюбну церемонію легкий білий сарафан та сонцезахисні окуляри у вигляді сердечок, а наречений прийшов у капцях на босу ногу, шортах та гавайській сорочці.
 
А після урочистої обітниці наречені та гості гарно розважилися, влаштувавши на пляжі перегони на позашляховиках.
 
А познайомилися Алісія та Майкл у 2014 році, під час зйомок фільму «Світло між двох океанів», де вони, як усі здогадалися, грали подружжя.
 
Існує і ще одна цікава паралель, яка поєднує Алісію Віскандер та Анджеліну Джолі, — саме Алісія перейняла естафету у старшої колеги, зігравши роль розкрадачки гробниць Лари Крофт у продовженні голлівудської франшизи, що нещодавно вийшло на екрани.
 
Що ж, хочеться побажати Алісії та Майклу, щоб історія їхнього кохання була більш щасливою. Хоча Голлівуд буває таким непостійним!