Кім Кардаш’ян отримала лист від грабіжника, що обікрав її в Парижі

03.10.2017
Кім Кардаш’ян отримала лист від грабіжника, що обікрав її в Парижі

Кім Кардаш’ян.

«Краще пізно, ніж ніколи», кажуть правоохоронці, запевняючи, що щире розкаяння пом’яшує вину.
 
 
Але можна уявити собі шок, який пережила американська теледіва Кім Кардаш’ян, отримавши листа з вибаченнями від одного з організаторів її пограбування в Парижі.
 
 
Нагадаємо, що рік тому в ніч на 3 жовтня в номер Кім Кардаш’ян у Парижі, яка приїхала на традиційний Тиждень моди, ввірвалися зловмисники в поліцейській формі.
 
 
Грабіжники зв’язали знаменитість і замкнули її у ванній кімнаті, після чого викрали з номера ювелірні прикраси на суму близько 10 мільйонів євро.
 
 
Після пережитого Кардаш’ян довго відходила від стресу і навіть ледь не розлучилася зі своїм чоловіком, репером Каньє Вестом.
 
 
Тепер же 60-річний Аомар Аіт Хедаш, якого поліція вважає одним із головних організаторів пограбування, розкаявся і захотів публічно попросити у зірки вибачення, натякнувши, що не проти знятися у знаменитому шоу «Сімейка Кардаш’ян».
 
«Я хотів би зустрітися з вами, щоб сказати про те, як сильно я шкодую про свою поведінку і як я був зворушений, коли побачив вас у сльозах. Я співчуваю, що завдав болю вам, вашим дітям, вашому чоловікові та іншим близьким людям», — написав він.
 
Утім ці «крокодилячі сльози» на Кардаш’ян, схоже, не вплинули. Зірка запідозрила, що таким чином Хедаш намагається справити враження на суд, оскільки лист із вибаченнями було спочатку направлено судді, а лише потім – її адвокатам у Франції. Або просто за її рахунок отримати собі свою «хвилину слави».
 
Тож навряд чи вона захоче ще раз зустрітися зі своїм кривдником. Та й не до того їй — Кім із чоловіком готуються до народження третьої дитини, яку виношує сурогатна матір.
 
Попри пропозицію рідної мами Кім, вони обрали на цю роль 20-річну афроамериканку, яку оберігають від стороннього ока і стежать за її харчуванням.
 
Папараці розвідали, що у Кім та Каньє буде донечка, яка має з’явитися на світ у січні.