20-річна Кайлі Дженнер із клану Кардаш’ян чекає на первістка

27.09.2017
20-річна Кайлі Дженнер із клану Кардаш’ян чекає на первістка

Кайлі Дженнер.

Чужі діти швидко ростуть. Американські таблоїди жваво обговорюють звістку про  вагітність наймолодшої сестри Кім Кардаш’ян, 20-річної моделі Кайлі Дженнер.
 
 
Здається, в цьому нема нічого дивного — природа є природа.
 
 
Але багато завсідників реаліті-шоу «Сімейка Кардаш’ян» шоковані: здається, зов­сім недавно вони стежили, як Кайлі прогулює школу і мріє про перше кохання, а тут на тобі — дитина.
 
 
Батьком малюка стане репер Тревіс Скотт, з яким Кайлі почала зустрічатися у квітні після розриву зі своїм попереднім бойфрендом, теж репером зі сценічним іменем Тайга.
 
 
Сама модель поки що не коментує свого становища, однак папараці вже встигли розвідати, що дівчина на 4-5-му місяці вагітності і чекає дівчинку. Швидше за все, маля з’явиться на світ десь у лютому наступного року.
 
Єдиним із сімейства Кардаш’ян, хто напівофіційно підтвердив ці чутки, став батько дівчини Брюс Дженнер.
 
Утім у маленької донечки Кайлі не буде дідуся, зате буде дві бабусі — у 2015-му році Брюс раптом вирішив стати жінкою, зробивши трансгендерну операцію, і тепер офіційно називає себе Кейтлін Дженнер. 
 
Сама ж малеча стане восьмим за рахунком онуком глави сім’ї — Кріс Кардаш’ян. І, можливо, не останнім — у травні таблоїди повідомили, що 61-річна Кріс хоче стати сурогатною мамою і народити третю дитину Кім та Кайні Весту.
 
Правда це чи рекламний трюк, дізнаємося вже зовсім скоро — у жовтні стартує новий сезон «Сімейки Кардаш’ян», де родина зазвичай робить приголомшливі зізнання.