Ляшко разом з Омеляном відкрили 4 км відремонтованої дороги під Києвом

16.08.2017
Ляшко разом з Омеляном відкрили 4 км відремонтованої дороги під Києвом

Олег Ляшко та Володимир Омелян на церемонії освячення відремонтованої ділянки дороги. (Фото Османа КАРІМОВА.)

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко разом із міністром інфраструктури Володимиром Омеляном відкрили відремонтований відрізок дороги у Чабанах пiд Києвом довжиною чотири кілометри.
 
Роботи коштували майже 20 мільйонів гривень.
 
12 мільйонів виділено з державного бюджету за зверненням Радикальної партії. Решту забезпечили сільська і районна ради. 
 
Під час урочистого відкриття Олег Ляшко заявив, що ця дорога — тільки початок. «Менше дураків при владі, більше нових доріг в Україні. Досить хаосу та анархії! Разом ми наведемо залізний порядок», — наголосив політик.
 
Народний депутат зазначив, що дорога має стратегічне значення не тільки через близькість до столиці.
 
«Ділянка дороги Чабани—Новосілки — це початок дороги життя. Адже вона веде до моєї рідної Луганщини. Переконаний, дуже скоро ми звільнимо наші території і цією дорогою їхатиме техніка, щоб відновлювати наш Донбас», — наголосив лідер РПЛ.
 
Ляшко розповів, що ця дорога — не єдиний інфраструктурний об’єкт у Чабанах, яким опікується його команда. «Наступний великий проект, який ми реалізуємо у Чабанах, — школа на 700 учнів із басейном i спортивним комплексом. Наша команда докладає всіх зусиль, щоб 1 вересня 2018-го учні зайшли у новенькі класи», — розповів народний депутат.
 
Також у найближчих планах — відремонтувати ділянку дороги між Крюківщиною та Лісниками і частину одеської траси з улаштуванням надземного пішохідного переходу.