Тепер уквітчана: у Смілі розмальовали вже другу зупинку

01.08.2017
Тепер уквітчана: у Смілі розмальовали вже другу зупинку

Завдяки смілянським волонтерам міська зупинка «розквітла». (Фото із «Фейсбука».)

Добра справа, котру започаткував у черкаському місті Сміла місцевий підприємець Андрій Черничко, коли організував небайдужих містян і вони гуртом розмалювали зупинку в мікрорайоні Богдана Хмельницького, має своє продовження від іншого смілянина — Віктора Овчаренка.
 
«Прийняв естафету від Андрія Черничка. Наш результат! Художник Олена Науменко», — написав на своїй сторінці у «Фейсбуці» Віктор Овчаренко і виклав фото ілюстрованої гуртом зупинки, на якій «зацвіли» мальви та соняшники.
 
«Я попросив художницю Олену Науменко, аби малюнок на зупинці був виконаний в українському стилі. Вона підготувала ескіз, і ми його схвалили», — говорить «Україні молодій» Віктор Овчаренко, на кошти якого і було проведено цю роботу.
 
Тож він щиро дякує всій команді волонтерів, яка справно та з ентузіазмом працювала над цим проектом — Олені Левченко і Максиму Пархоменку з міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, волонтерам Івану Мусату, Славі Жежері, Альоні Науменко, Андрію Черничку, Артему Добряку.
 
«Спасибі за допомогу і підтримку. З такою молоддю можна гори звернути», — зізнається Віктор Овчаренко.
 
«Кропітка робота завершена! Потрудилися справді на славу, тож вийшло дійсно гарно. Тепер у Смілі стало ще на одну культурно-транспортну місцину більше», — наголошує інший учасник цього волонтерського проекту — смілянин Артем Добряк.
 
Зупинка з мальвами та соняшниками викликала схвальні відгуки у користувачів соціальних мереж, вони дякують за добру справу волонтерам і пропонують, iз реабілітаційною метою, залучати до такої роботи ще й хлопців, які повернулися з фронту.
 
Тим часом сам Віктор Овчаренко закликає через ФБ відгукнутися небайдужих, які бажають продовжити в Смілі та Смілянському районі добрі справи з розмальовування зупинок.