Ольга Фреймут народила доньку

30.06.2017
Ольга Фреймут народила доньку

Кажуть, що в родині, де панує щастя і любов, Бог оселяє дітей.
 
Якщо це правда, то відома телеведуча Ольга Фреймут таки знайшла з генеральним продюсером «Нового каналу» Володимиром Локотком своє справжнє жіноче щастя.
 
Бо ще не встигла пара натішитися народженням сина Валерія, який з’явився на світ на День матері, 8 травня минулого року, як стало відомо, що Ольга і Володимир знову чекають на поповнення.
 
І от в Instagram «Інспектора Фреймут» з’явилося зворушливе фото дитячої ручки і підпис: «Яке щастя: вчора, 28 червня, вона прийшла. Наша Євдокія».
 
До речі, судячи з фото, Ольга офіційно взяла прізвище чоловіка — Локотко.
 
Це вже третя дитина Ольги. Крім Валерія, в родині підростає донечка Злата від романтичних стосунків Ольги з британцем Нілом Мітчелом.
 
Схоже, вона найбільше зраділа появі сестрички, бо за останній рік неодноразово приміряла на себе роль няні для братика. А тут — нова забавка.
 
Як зізналася колись Ольга в інтерв’ю для журналу «Караван историй», їхні стосунки з Локотком «благословила» Коко Шанель.
 
«Я була в Швейцарії і відвідала могилу Шанель. Вона мій кумир, жінка, якою я захоплююся. Біля її могили я попросила: «Габріель, будь моєю хрещеною». І в той же день Володя написав мені СМС, хоча перед цим ми довго не спілкувалися. Для мене це був знак: наші долі склалися як пазл. Наші відносини почалися з цього моменту», — розповіла ведуча.
 
Хочеться побажати, щоб ця романтика в житті пари збереглася якнайдовше.
 
А якщо надумають іще продовжити рід — хай Бог помагає!