106-річна жителька Індії переплюнула правнука в популярності на YouTube

25.05.2017
Відеоблогерство — одне з найбільших захоплень сучасної молоді.
 
Невеличкі ролики з коментарями — від розпаковування подарунків до випробування на міцність шоколадного фонтана, заповненого сметаною, збитими яйцями чи шампунем, — збирають мільйони лайків i коментарів.
 
Але не лише такі відверті дурниці популярні на YouTube. Молодий хлопець зi штату Андхра-Прадеш, що в Індії, відкрив свій канал під назвою Country Foods («Їжа країни») і почав виставляти ролики, в яких ділився рецептами традиційної індійської кухні.
 
Популярність канала стрімко злетіла вгору, коли він зняв ролик за участю своєї 106-річної прабабусі на ім’я Мастанамма, де старенька вчила готувати креветки каррі так, як їх готували ще сто років тому.
 
Із того часу в ефір вийшло більше ста роликів. Усі страви бабуся готує у дворі на вогнищі, розтираючи всі інгредієнти руками у ступці, як навчилася ще в дитинстві.
 
Під час процесу бабця Мастанамма небагатослівна, але, судячи із задоволеного виразу обличчя тих, хто куштує, страви таки в неї дуже смачні. 
 
Бабуся стала справжньою кулінарною сенсацією на YouTube.
 
Нині канал має 350 тисяч підписників, яким цікаво поринути з головою в давні традиції.
 
Сама ж бабця Мастанамма до своєї популярності ставиться спокійно: якщо дітям цікаво, то вона покаже. Не сидіти ж склавши руки.