Шерон Стоун визнали мамою року в Голлівуді

16.05.2017
Шерон Стоун визнали мамою року в Голлівуді

Шерон Стоун та її сини.

Ті, хто пам’ятає голлівудську діву Шерон Стоун винятково за фільмом «Основний інстинкт», навряд чи асоціюють її з класичною добропорядною мамою.
 
Однак троє прийомних синів актриси: 16-річний Роан, 12-річний Лерд і 10-річний Куїнн — просто в захваті від своєї мами.
 
Саме вони вручили їй престижну в Голлівуді премію фонду Associates For Breast and Prostate Cancer Studies «Мама року» з нагоди Дня матері, який відзначається і в США.
 
Варто зізнатися, що з власним материнством у Шерон Стоун таки не склалося. Як і з особистим життям.
 
Тричі вона була одружена — першим її чоловіком був продюсер Джордж Інглунд, другим — сценарист Майкл Грінбург, а третім — журналіст Філ Бронштейн.
 
Однак дітей Бог не дав — актриса пережила три викидні.
 
У 2000 році вона з Філом вирішила всиновити старшого сина Роана, а після того, як шлюб розпався, вона взяла в родину один за одним ще двох хлопчиків.
 
І тепер не може уявити себе без своїх найвірніших і найвідданіших чоловіків. Актриса живе з дітьми у своєму маєтку і геть забула про світські вечірки.
 
На церемонії вручення премії 59-річна актриса насилу стримувала сльози, слухаючи виступи своїх дітей.
 
«Я така щаслива, що мої діти вибрали мене. Бути матір’ю непросто, але натомість я отримую любов своїх янголят. Кожен вирішує сам, чого вчити своїх дітей. Ми твердо стоїмо на ногах і безстрашно долаємо труднощі, ми вибираємо добро і любов», — виголосила вона у відповідь.
 
До речі, американські зіркові традиції вшановування матерів набувають популярності і в нас.
 
Цього року журнал Viva! у рамках церемонії «Найкрасивіші-2017» ще в березні премію «Мама року» присудив співачці Alyosha, яка разом із чоловіком, солістом гурту «Антитіла» Тарасом Тополею виховує двох синів — трирічного Романа і півторарічного Марка.
 
Материнство аж ніяк не заважає їй поєднувати родинні турботи зі сценою. 
 
Такі вони — сучасні зіркові мами.