Бекхем, він же король Артур: відомий футболіст знявся у новому фільмі Гая Річі

12.05.2017
Бекхем, він же король Артур: відомий футболіст знявся у новому фільмі Гая Річі

Девід Бекхем.

Учора на шанувальників футболу та кіноманів чекав великий сюрприз.
 
Переглядаючи нову стрічку британського режисера й екс-чоловіка Мадонни Гая Річі «Меч короля Артура», вони раптом побачили обличчя легенди британського футболу Девіда Бекхема.
 
Щоправда, впізнати його було важко — пів-обличчя героя футболіста спотворював величезний шрам (гримери попрацювали на славу), а бездоганна білосніжна усмішка Девіда перетворилася на гнилозубість ватажка бандитів.
 
Попри те, що роль Бекхема у фільмі епізодична, вона досить знакова — саме його герой дає наказ молодому Артуру витягнути з каменя чарівний меч Екскалібур, що й відкриває всім справжнє призначення короля, який до того був одним із ватаги.
 
Для того, щоб вжитися у роль і правильно сказати свої кілька слів, Девід багато репетирував із самим Гаєм Річі, який приїжджав у гості (що й не дивно, адже родини Річі і Бекхемів товаришують давно).
 
І хоча його старання справжні кіногурмани нещадно розкритикували (дехто навіть заявив, що принципово не дивитиметься стрічку через гру Бекхема), схоже, екс-футболіст має серйозні наміри продовжити з’являтися на кіноекранах.
 
«Я знаю, що багато спортсменів пробували почати грати в кіно і провалилися. Але те, що я зробив у кіно, мені дуже сподобалося. Я думаю, що я зможу впоратися з багатьма речами і з критикою в тому числі. Мені не звикати», — заявив новоспечений актор в одному з інтерв’ю.
 
До речі, це вже друга роль Девіда Бекхема у великому кіно. Раніше він знявся у фільмі «Агенти А.Н.К.Л.» того ж таки Гая Річі.
 
Проте, судячи з усього, — не остання. Маючи таких друзів і такі зв’язки, в цьому можна не сумніватися.