Переможниця «Євробачення-2016» Джамала вийшла заміж за мусульманським обрядом

28.04.2017
Переможниця «Євробачення-2016» Джамала вийшла заміж за мусульманським обрядом

Джамала.

Гарними конспіраторами можуть бути не лише голлівудські зірки.
 
Тріумфаторка минулорічного «Євробачення» Джамала ще в листопаді оголосила про заручини зі своїм коханим, кримськотатарським активістом Бекіром Сулеймановим, однак на всі запитання про дату весілля відповідала коротко і загадково: «Скоро».
 
І все ж фото артистки у весільній сукні з підписом: «День весілля. Ми з Сеїт-Бекіром чоловік та дружина! Дякую всім за привітання! Ваша Джа», яке з’явилося на її сторінці у вівторок, стало справжнім сюрпризом для численних шанувальників співачки.
 
Джамала дуже хотіла влаштувати весілля в Криму, однак через анексію це стало неможливим.
 
Тому шлюбний обряд ніках за кримськотатарською традицією було вирішено провести в Києві в Ісламському культурному центрі.
 
На весілля приїхали з Криму батьки нареченої та сестра зі Стамбула.
 
Наречені та нечисленні гості були у національних головних уборах та хустках, як цього вимагає звичай.
 
Обряд проводив муфтій Духовного управління мусульман України Саїд Ісмагілов.
 
Познайомилися Бекір та Джамала три роки тому на вечірці у спільних друзів і з того часу не розлучалися, хоча і не афішували свої стосунки.
 
Інтрига з’явилася під час «Євробачення», коли Джа зізналася, що її у Стокгольмі підтримував коханий і що її серце давно зайняте.
 
А в листопаді вона опублікувала в соцмережах фото з обручкою і зізнанням: «Я сказала «так».
 
Тоді ж і стало відомо, що обранцем співачки став 25-річний економіст із Сімферополя, який закінчив магістратуру в Києві за спеціальністю «медична радіофізика» та престижну Kyiv School of Economics і активно підтримує кримсько­татарський рух.
 
А ще Бекір захоплюється футболом, організовуючи любительські турніри.  
 
На весілля батьки подарували молодятам гроші, щоб закінчити ремонт у київській квартирі. Так що медовий місяць доведеться відкласти.
 
Тим більше що на 12 травня у Джамали заплановано великий концерт у Києві. Та й цьогорічне «Євробачення» важко уявити без Джа. 
 
А Бекіру доведеться миритися зі статусом чоловіка зірки. Бачили очі...