Вицілувала: американка більше двох діб поспіль цілувала автомобіль, щоб його виграти

26.04.2017
На що тільки не підуть люди, щоб отримати приз! Тим більше, якщо цей приз — новенький автомобіль Kia Optima вартістю близько 22 тисяч доларів.
 
Перевірити це вирішила американська радіостанція KISS FM, яка оголосила, що подарує авто тому, хто витримає 50-годинний «цілувальний марафон» (kiss у перекладі з англійської означає «поцілунок»), причому об’єктом цілування був саме легковик.
 
Учасникам конкурсу «Поцілунок Kia» дозволялося кожні 10 хвилин робити невеличкі паузи, щоб «розім’яти губи», міняти пози, кашляти. Головне — щоб надовго не відриватися від машини.
 
Конкурс проходив у одному з дилерських центрів Kia у Техасі.
 
Спочатку до участі в ньому зголосилося близько двох десятків добровольців, однак після першої доби їх лишилося тільки одинадцять.
 
А фіналісткою, яка витримала усі 50 годин і виконала усі умови конкурсу, виявилася 30-річна Діліні Джаясурія. Вона в результаті й отримала ключі від «вицілуваного» авто.
 
Шкода, що подібні конкурси не проводяться у нас. Ми б перевершили всі світові рекорди, продемонструвавши небачені дива витривалості. Бо ніщо так не заворожує, як солодке слово «шара». n