Ляшко у Будинку офіцерів влаштував свято для переселенців із Донбасу

21.04.2017
Ляшко у Будинку офіцерів влаштував свято для переселенців із Донбасу

Подарунки від Олега Ляшка.

Лідер Радикальної партії влаштував переселенцям справжнє свято у столичному Будинку офіцерів.
 
Запрошені на Великодній концерт родини вихідців з Донбасу ненадовго відчули себе справді вдома. Особливо тішилися діти, яких війна позбавила щасливого та безтурботного дитинства. 
 
«Мені шкода, що вислiв «діти війни» знову актуальний, як після Другої Світової. Діти не повинні знати це страшне слово — «війна». Був дуже радий привітати родини переселенців зi святом Великодня. Але було б краще, щоб я вітав їх не в Києві, а на їхній рідній Луганщині та Донеччині, де в них справжній дім», — зазначив політик. 
 
Він зізнався, що й сам щороку їздив на Великдень в ті краї, щоб відвідати родичів, сходити на кладовище до померлих дідусів та бабусь.
Адже саме на Донбасі пройшло дитинство політика.
 
«Дуже сумую за нашим рідним Донбасом і зроблю все, щоб там був мир. А поки що наше завдання — зробити так, щоб ці люди почувалися у будь-якому куточку країни, як удома», — зазначив лідер Радикальної партії. 
 
Діти ще довго не відпускали Олега Ляшка від себе, розповідаючи йому свої історії та розпитуючи його про життя. Наостанок політик пообіцяв усім миру і Божого благословення та пообіцяв зустрітися ще не раз.