Ембер Герд зібралася заміж за засновника Tesla і SpaceX Ілона Маска

21.04.2017
Ембер Герд зібралася заміж за засновника Tesla і SpaceX Ілона Маска

Ембер Герд.

Не встигли ще влягтися пристрасті навколо скандального розлучення голлівудської пари Джонні Деппа та Ембер Герд, як 30-річна білявка знову опинилася в центрі уваги світських таблоїдів.
 
Цього разу інформаційну хвилю здійняв батько зірки Девід Герд, який проговорився репортерам, що донька зібралася заміж за 45-річного голову ради директорів «Тесли», натхненника програми колонізації Марса Ілона Маска.
 
Мовляв, Маск почав проявляти знаки уваги до Герд ще в 2013 році, коли побачив її у фільмі «Мачете вбиває», однак тоді вона уже зу­стрічалася зі своїм партнером по фільму «Ванільне небо» Джонні Деппом, з яким згодом і одружилася.
 
Але після розлучення актриса стала більш прихильною до нового залицяльника і вже влітку минулого року їх разом бачили у Лондоні та на Маямі.
 
Якщо тато актриси має рацію і справа таки дійде до вінця, Ембер дуже пощастить.
 
Принаймні за своє майбутнє вона може бути спокійною, оскільки статки новоспеченого нареченого оцінюють у $13,1 млрд.
 
Якщо врахувати, що попередній своїй дружині, теж актрисі Талулі Райлі Маск при розлученні виплатив близько $16 млн., то й тут за будь-яких розкладів актриса залишиться з наваром.
 
До того ж, Ембер, за рішенням суду, має отримати упродовж 14 місяців понад 9,3 млн. доларів від Джонні Деппа.
 
Щоправда, у Ілона Маска є ще п’ятеро синів від першої дружини Джастін, з якою винахідник навчався в одному з університетів Канади.
 
Утім вони лише підростають і поки що не претендують на батькову спадщину.
 
У свою чергу, Девід Герд заявив, що в Ембер та Ілона все серйозно і його донька «хоче стати розсудливою і створити сім’ю». Будемо сподіватися.