Вік коханню не завада: 67-річний Стіві Вандер збирається втретє піти до вівтаря

14.04.2017
Вік коханню не завада: 67-річний Стіві Вандер збирається втретє піти до вівтаря

Стіві Вандер із Томікою Робін Брейсі.

Попри те, що відомий американський співак Стіві Вандер ще в дитинстві повністю втратив зір, він навчився на слух грати у баскетбол, вчився у звичайній школі і взагалі жив повноцінним життям.
 
І у протилежної статі мав неабиякий успіх.
 
Підтвердженням того — дев’ятеро дітей від п’яти різних жінок, якими музикант пишається не менше, ніж своїми піснями.
 
А днями стало відомо, що 67-річний Вандер збирається повести під вінець матір двох своїх молодших дітей, 42-річну Томіку Робін Брейсі.
 
Весілля заплановане на 17 червня і відбудеться на Ямайці.
 
Стіві Вандер вирішив не обмежуватися скромною вечіркою і запросив на свято багатьох друзів, серед яких і сер Елтон Джон, а також усіх своїх дев’ятьох дітей, які будуть дружками і дружбами.
 
«Це буде велике і надзвичайно веселе весілля. Стіві покликав усіх рідних і коханих людей — і це вражаючий список.
 
Він готує чимало сюрпризів і, звичайно ж, заспіває на святі», — повідомив один із запрошених.
 
Із Томікою Робін Брейсі Стіві Вандер разом уже п’ять років.
 
Почали вони зустрічатися ще тоді, коли співак був офіційно одружений із Кай Міллард Морріс, матір’ю двох синів Кайланда і Мандла (пара розійшлася у 2009-му, але документи про розлучення були оформлені лише у 2015-му).
 
А першою дружиною музиканта стала колега по сцені Сайріта Райт — їхній шлюб протривав із 1970-го по 1972-й, хоча пара зберегла гарні стосунки і Стіві пізніше продюсував альбоми Райт і всіляко підтримував її.
 
Буде на весіллі і найстарша донька Вандера Аіша (від стосунків музиканта зі своєю секретаркою Йоландою Сіммонс), яка теж стала співачкою і часто виступає в дуеті з батьком. До речі, вона — ровесниця нареченої.
 
І, дивлячись на це все, варто зізнатися, що у Стіві Вандера є іще один талант — спілкування. Бо мати стільки дітей і жінок і не пересварити їх між собою — це таки треба вміти.