Радикальна партiя через суд добиватиметься скасування «абонплати» за газовий лiчильник

31.03.2017
Радикальна партiя через суд добиватиметься скасування «абонплати» за газовий лiчильник

Ляшко йде судом проти афери.

Олег Ляшко подає до суду на очільника НКРЕКП Дмитра Вовка і вимагає негайно скасувати «абонплату» за газовий лічильник.
 
Політик стверджує: ця афера була вигадана в інтересах газових олігархів Фірташа, Бойка та Льовочкіна. 
 
Лідер Радикальної партії, як і мільйони громадян, обурився звісткою про те, що з 1 квітня цього року НКРЕКП встановлює щомісячну обов’язкову плату за користування газом незалежно від обсягів його використання споживачами. 
 
«Кожна сім’я повинна буде додатково до і так завищених газових тарифів сплатити ще 92 грн./міс. або 1 100 грн. за рiк, а то й ще в рази більше (!) в кишені приватних облгазів, що належать олігархам! При цьому самі облгази жодної копійки не платять за користування державними та комунальними газопроводами, а з людей хочуть здирати останні копійки, навіть якщо ті не споживають газу взагалі! Кінчені циніки!» — зазначив головний радикал.
 
Розлютило Ляшка й те, що на покриття цих додаткових витрат громадян не буде жодних субсидій. Політик припускає, що особливо боляче ця афера НКРЕКП i газових олігархів вдарить по жителях сіл.
 
«Селяни за свої кошти підвели газ до власних осель, потім сумлінно платили і платять за послуги облзагів 13% у газовому тарифі, а тепер будуть змушені сплачувати значно більше і незалежно від того, чи користуються газом», — нагадав нардеп.
 
У зв’язку з цим Радикальна партія подає до суду на колишнього менеджера «РОШЕН», а нині очільника НКРЕКП Дмитра Вовка з вимогою негайно скасувати цю олігархічно-газову аферу.