Ляшко вручив школярам-переможцям конкурсу МАН подарунки та побажав вірити в себе

29.03.2017
Ляшко вручив школярам-переможцям конкурсу МАН подарунки та побажав вірити в себе

Олег Ляшко пропонує шукати майбутніх нобелівських лауреатів в українських школах. (Фото Османа КАРІМОВА.)

Лідер Радикальної партії вручив найкращим учням — переможцям конкурсу науково-дослідних робіт Малої академії наук — грошові премії, подарунки та грамоти.
 
За словами політика, такі конкурси — це можливість відкрити таланти майбутніх науковців, нобелівських лауреатів у наших українських школах.
 
І це дуже важливо, адже сьогодні, за його словами, освіта і наука в Україні перебувають на периферії державної уваги.
 
«Україна не матиме майбутнього, якщо ми не будемо робити ставку на інтелект, на знання, на нові технології. І ці діти — це ті, хто завтра прославлятиме нашу країну в галузі фізики, математики, астрономії, економіки. Ми неодноразово наголошували, що державі потрібна радикальна зміна економічної політики, щоб не бути сировинним придатком та банановою республікою. Ось хто це зробить — ця молодь під моїм керівництвом», — наголосив Ляшко.
 
Діти охоче обіймалися та робили «селфі» з відомим політиком. А він, судячи з його щирої посмішки, отримав величезний заряд позитиву та бадьорості від спілкування з молоддю. Наостанок Ляшко дав цінні настанови юним талантам.
 
«Моє побажання — вірити в себе. Черчілль казав: «Успіх полягає в тому, щоб від невдачі до невдачі з оптимізмом рухатися до перемоги. Сприймайте поразки як можливості для досягнення результату», — побажав Ляшко.