Фігаро тут — Фігаро там

07.03.2017
Нам добре відома ситуація, коли, щоб прогодувати родину, доводиться крутитися на 2-3 роботах, іще й додому брати підробіток. А от латвійська компанія Lursoft вирішила дослідити свій ринок праці й відкрила для себе, що є унікуми, які можуть працювати одночасно більш як на 20 роботах.
Серед двадцятки найбільш «працевлаштованих» є й одна жінка — Діна Абая, яка працює на 26 фірм. Наймолодшим у рейтингу став Эдгарс Турлайс, який у свої неповні 30 років примудрився працевлаштуватися на 31 підприємстві. Але безперечними лідерами стали директор агенції з нерухомості Ральф Янсонс, який, крім цього, має ще 72 посади, та італієць Паоло Беттіол, який одночасно обіймає 62 посади. На відміну від Янсонса, котрий спеціалізується на нерухомості, Беттіол співпрацює з компаніями, якi надають індивідуальні послуги.
Загалом же, як зазначає агенція Lursoft, лідери їхньої топ-двадцятки обіймають одночасно 695 посад на 648 фірмах і підприємствах Латвії. Як їм це вдається, уявити важко — тут одну роботу, буває, знайти непросто, а після 3-4 просто сил не стає. Хіба що вони беруть приклад із наших політиків.