Між другою і третьою...

28.02.2017
Між другою і третьою...

Ольга Фреймут.

Здається, зовсім недавно друзі і фани вітали головного телевізійного інспектора Ольгу Фреймут із народженням сина Валерія. І раптом — новина: Ольга знову вагітна. Про це сама телеведуча зізналася на своїй сторінці в Instagram у свій день народження, розмістивши романтичну світлину на балконі на тлі букету квітів. «Мої прекрасні друзі! В день мого 35-річчя відкриваю найпотаємніше: про появу життя. Ми з Володимиром чекаємо на народження нового дитяти. Небесний дарунок у рік мого ювілею. Дякую всім за вітання, обіймаю кожного», — підписала вона фото.
Це буде друга дитина Ольги Фреймут та генерального директора «Нового каналу» Володимира Локотка, з яким телезірка живе останнім часом. А ще у неї є 11-річна донька Злата, яку вона народила від свого першого цивільного чоловіка, британця Ніла Мітчелла. Попри те, що Фреймут і Локотко нині працюють на каналах-конкурентах, у реальному житті їм вдалося налагодити гармонійні стосунки, адже, як зізнавалася Ольга, «любов об’єднує». А ще раніше вона заявила, що свого чоловіка готова вести хоч на виставку.
У декреті ведуча засиджуватися теж не збирається. Будучи вагітною Валерієм, вона до останнього знімалася у програмі «Інспектор Фреймут». А нині вона з головою поринула у проект «На ножах-2», у якому разом із ресторатором Дмитром Борисовим рятує ресторани від краху та допомагає їхнім колективам вирішити проблеми у стосунках між собою. Так що основні турботи про дітей, очевидно, знову ляжуть на плечі нянечок.
А що робити? Такі вони, сучасні зіркові мами!