РАХУНКОВА ПАЛАТА

24.02.2017

9,8 млрд.

гривень —

 

такою є сума докапіталізації ПАТ КБ «Приватбанк», йдеться у постанові Кабміну від 22 лютого 2017 року  № 89. Це залишок суми, передбаченої для капіталізації банку, яка не була здійснена у 2016 році в повному обсязі, за даними прес-служби КМУ.

 42,6 млн. осіб —

 

чисельність населення України, за оцінкою на 1 грудня 2016 року, розповіли у Держкомстаті України.

130 тис. гривень

 

хабара вимагали у підприємця за закриття справи начальник відділу прокуратури Київщини та прокурор Рівненщини, повідомив Генпрокурор Юрій Луценко.

96 тис. гривень

 

штрафу за «нелегала» чекає на підприємців, котрі не оформлять працівника на повний робочий день (якщо він таки працює увесь день) або ж платитимуть зарплати без виплати ЕСВ, нагадав юрист Андрій Вігіринський. 

37  тис. українських вояків 

перебувають на лінії зіт­кнення та захищають Україну,  заявив міністр оборони генерал армії України Степан Полторак на оперативному зборі керівного складу ЗСУ.

2 тис. 608 українських військовослужбовців 

загинули з початку російської агресії проти України, констатував Президент України Петро Порошенко.
 
29 населелених пунктів 
Донецької й Луганської областей відновили мовлення українських теле- і радіокомпаній, заявив голова Нацради з питань телебачення і радіомовлення Юрій Артеменко, звітуючи про роботу в 2016 році.
 
20% 
 
— таким є некомплект кадрового складу поліції столиці станом на 22 лютого, повідомив керівник ГУ Нацполіції України в Києві Андрій Крищенко.
 
5% потужностей 
додала Південно-Українська АЕС на другому енергоблоці, досягнувши 1050 МВт., інформують в «Енергоатомі». Таким чином реалізують плани підвищення потужності вітчизняних енергоблоків, щоб зміцнити енергобезпеку України
 
4
нові міжрегіональні швидкісні поїзди локомотивної тяги у п’ятивагонній комплектації планує придбати у 2017 році «Укрзалізниця», розповів голова правління ПАТ Войцех Балчун.