Гори воно синім полум’ям!

10.02.2017
Гори воно синім полум’ям!

Скандал, як і сенсація, — один із перевірених способів нагадати про своє існування, чим регулярно користуються американські зірки. От і співачка Мерайя Кері останнім часом регулярно потрапляє в топи всіх скандалів та подій. То вона розійшлася зі своїм нареченим, мільярдером Джеймсом Пекером і забажала компенсації у розмірі 50 мільйонів, хоча той залишив їй обручку вартістю в 10 млн. доларів. То вона фактично зірвала свій виступ на новорічній вечірці на Таймс-сквер у Нью-Йорку, забувши слова пісні і фактично весь номер проходивши по сцені і розмовляючи з публікою. 
Продовженням «скандальної» серії став кліп на пісню I Don’t («Я не буду»), присвяченій розриву з екс-нареченим, у якому співачка демонстративно спалила свою ексклюзивну весільну сукню від Valentino за 250 тисяч доларів, у якій збиралася іти з Пекером під вінець. Причому Кері демонстративно кілька разів показала чи то глядачам, чи то Пекеру комбінацію з трьох пальців. А потім іще й похвалилася таблоїду Billboard, що давно мріяла спалити весільну сукню у відео. За словами Кері, вбрання нареченої мало б спалахнути ще кілька років тому — в її кліпі We Belong Together 2005 року. «Та режисер відео відмовився від такої ідеї. Тож я сказала йому: «Я зроблю це сама...» — заявила співачка.
Публіка оцінила вибрик артистки — за кілька днів кліп переглянуло більше 5 мільйонів. А нам лишається поспівчувати Джеймсу Пекеру. А може, порадіти за нього — хтозна, чим би для нього обернулися стосунки з ексцентричною зіркою, якби вони таки дійшли до вівтаря. Так що береженого Бог береже.