РАХУНКОВА ПАЛАТА

03.02.2017

26 млрд. гривень

за рік розіграли українці в інтернеті. За словами народного депутата Павла Кишкара,  держава лише з гри в інтернеті недоотримала приблизно від 4 до 5 млрд. грн. податкових надходжень.

5 млрд. гривень

коштуватиме будівництво метро на столичний Виноградар. Як розповів мер Києва Віталій Кличко, протягом трьох років заплановано ввести в експлуатацію дві нові станції метрополітену— «Проспект Правди» і «Мостицька» у напрямку цього житлового масиву.

2,4 млрд. гривень

рефінансування погасив ПриватБанк  Національному банку України, повідомляють у прес-службі банку.

На 37 млн. доларів

Україна виграла в суді Нью-Йорка за справою щодо небезпечних відходів, інформують у Мін’юсті. Йдеться про гучний спір між компанією SI Group Consort LTD та Івано-Франківською ОДА щодо заборгованості за надання послуг зі збирання та утилізації відходів гекса­хлорбензолу з території міста Калуш.

2 млн. посадовців

мають подати електронні декларації до квітня 2017 року. Про це нагадав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман на засіданні уряду.

На 93% українці

за минулий рік розрахувалися за тепло і гарячу воду — такі цифри оприлюднили у Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.
 
На 83%
 
зменшилася заборгованість із зарплат шахтарям. За місяць заборгованість з виплати коштів знизили зі 176 млн. грн. до 36,9 млн. грн., відзвітували у Міненерговугіллі.
 
42 тіла військовослужбовців
збройних сил Росії перебувають у моргах лікарень Донецька. Цю інформацію  на своїй сторінці у «Фейсбуцi» розмістило Головне управління розвідки Міністер­ства оборони України.
 
На 38%
 
перевиконано Держбюджет у січні цього року. Доходи казни становили трохи більше 59  млрд. грн. Це майже на 17 млрд. грн. більше від запланованого, за даними Держказначейства.
 
На 10 гривень
із 1 березня може подорожчати горілка. Як повідомляють у ДФС, знову підвищуються ставки акцизного податку на горілку та лікеро-горілчані напої — на 20%, вина і шампанське — на 12%.