П’ятий — не зайвий

03.02.2017
П’ятий — не зайвий

Ніколь Кідман.

Улітку минулого року одна з найміцніших зіркових пар Голлівуду — австралійська актриса Ніколь Кідман та співак Кіт Урбан — відсвяткувала 10-річчя подружнього життя. А вже восени з’явилися чутки, що цей шлюб тріщить по швах. Утім, судячи з останніх новин, розлучення скасовується.
Ще на новорічній вечірці друзі помітили, що актриса вела себе надто збуджено і просто світилася від щастя. Вона навіть вискочила на сцену до Кіта і почала підспівувати йому. А нещодавно причина такого щастя стала надто помітною — днями на церемонію вручення кінопремії SAG Awards 2017 зірка прийшла в неймовірно красивій зеленій сукні з глибоким декольте, яка лише підкреслила її кругленький уже животик. 
Це буде п’ята дитина Ніколь. Разом із Кітом Урбаном вони виховують дві доньки — Сандей Роуз і Фей Маргарет. А до того у актриси є двоє уже дорослих дітей — Ізабелла і Коннор — яких вона усиновила у шлюбі з Томом Крузом. І хоча дехто такий крок 49-річної зірки вважає надто радикальним, оскільки другу її донечку виношувала сурогатна мама, актриса впевнена, що вагітність у будь-якому віці прикрашає жінку.
До того ж Кідман не раз зізнавалася в інтерв’ю, що вона хоче мати багато дітей. Зірка навіть думала всиновити індійського хлопчика. Очевидно, таким чином актриса вирішила повернути мир в родину і відновити почуття до чоловіка, щоб зберегти їхній шлюб. І Бог вирішив їй у цьому допомогти. 
А чому б і ні? Зрештою, в родині миритися завжди краще, ніж битися. А гарних дітей у щасливих батьків багато не буває.