Ішов, упав...

31.01.2017
Дикий випадок стався в Черкасах. На вулиці В’ячеслава Чорновола, повертаючись додому опівночі, місцевий житель упав і зламав ногу. Було це на зупинці громадського транспорту. 
Із відкритим переломом ноги чоловік три години сидів на зупинцi, і ніхто йому не допоміг. Навіть «швидку» не викликали.
«Постраждалий кликав на допомогу перехожих, які проходили повз, не звертаючи уваги на пенсіонера. Натомість до нього підійшли невідомі особи та забрали барсетку», — розповідають «УМ» у прес-службі Черкаської патрульної поліції. Правоохоронці й допомогли постраждалому, якого помітили на зупинці під час патрулювання міста.
«Охоронці порядку підійшли до черкащанина та побачили, що в нього відкритий перелом ноги. Пенсіонер був при свідомості і зміг розповісти, як трапилася біда», — кажуть у поліції. І додають, що в чоловіка розрядився мобільний телефон, тож самостійно викликати лікарів він не зміг. Відтак просидів на зупинці три години, залишившись сам на сам із байдужістю містян.
Патрульні викликали медиків і допомогли їм доправити потерпілого до 3-ї міської поліклініки. Потім поїхали за адресою, де проживає чоловік, i повідомили рідним про його місце знаходження.