Блейку Шелтону та Гвен Стефані через їхні стосунки запропонували вигідніший контракт

26.01.2017
Блейку Шелтону та Гвен Стефані через їхні стосунки запропонували вигідніший контракт

Гвен Стефані.

Усі знають, що стан закоханості позитивно впливає на здоров’я та загальне самопочуття людини.
 
А часто — і на матеріальний стан. Наприклад, відома американська співачка Гвен Стефані та її наречений кантрі-співак Блейк Шелтон нещодавно отримали пропозицію повернутися суддями в шоу «Голос» (український аналог має назву «Голос країни»), причому на умовах, набагато вигідніших, ніж в інших суддів.
 
Причиною стали стосунки парочки, за якими глядачі можуть спостерігати під час шоу, і які підвищують рейтинги шоу набагато більше, ніж інші фактори.
 
Нагадаємо, що саме участь у шоу «Голос» врятувало Гвен Стефані від депресії після розлучення із лідером рок-гурту Bush Гевіном Россдейлом.
 
Там же Стефані і зблизилася з Шелтоном, а з часом службовий роман переріс у більш тісні стосунки.
 
Саме на це зробили ставку продюсери шоу «Голос», які внесли в контракт вимогу, щоб Гвен та Блейк і надалі були разом.
 
Якщо ж хтось із них надумає піти із шоу, контракт розривається з обома.
 
Але цього, очевидно, буде мало для утримування уваги публіки. Таблоїд Radar Online припустив, що від закоханої парочки очікують щонайменше освідчення перед камерами під час шоу.
 
А можливо, і самого весілля у прямому ефірі.
 
Хоча дещо раніше іменитий таблоїд ОК! поширив інформацію, що підготовка до весілля Гвен і Блейка вже йде повним ходом і вінчання заплановане на 17 травня цього року в одній із церков Беверлі-Гіллз.
 
На церемонію запрошені Адам Лівайн, Фарел Вільямс, Дженніфер Еністон, Кеті Перрі, Кіт Урбан і навіть — колишні половинки пари Гевін Россдейл та Міранда Ламберт.
 
 
Втім, якщо будуть запропоновані гарні гроші. Чому б і не зробити генеральну репетицію перед камерами? Або — обвінчатися «на біс». Тим більше що додаткові кошти не завадять — за попередніми підрахунками, шлюбна церемонія може обійтися у 3 мільйони доларів.