Рогате поповнення: на Чернігівщині отелилася подарована Ляшком переселенцям корова

11.01.2017
Рогате поповнення: на Чернігівщині отелилася подарована Ляшком переселенцям корова

Діти переселенців захоплені Смерічкою та Буяном.

Ляшко, в свою чергу, щиро зрадів: нарешті семеро діточок цієї сім’ї буде з молоком.
 
«Корівка Смерічка, яку я подарував сім’ї переселенців Бобрових з Луганщини, перед Новим роком привела гарненького бичка Буяна. То ж турбот у сім’ї переселенців, яка з нашою допомогою знайшла собі новий дім на моїй рідній Чернігівщині, трохи додалося. Зате 11-місячний Мирославчик і ще шестеро братиків і сестричок тепер ласуватимуть свіженьким молочком», — поділився емоціями Ляшко.
 
Зазначимо, що головний радикал сам отримав корову Смерічку у подарунок на День народження від своїх колег — народних депутатів Андрія Лозового та Ігоря Мосійчука. Але вирішив передарити бурьонку тим, кому вона потрібніша.
 
Вибір випав на родину Бобрових, бо Ляшко вже бував не раз у них у гостях та постійно підтримував. Ще одна сім’я переселенців Ващенкових з Авдіївки Сосницького району, у яких також семеро діток, за сприяння помічника Олега Ляшка Василя Волошка отримала корівку за державною програмою.
 
Переповнений емоціями від цих новин, лідер Радикальної партії звернувся до переселенців зі своєї сторінки у соцмережі «Фейсбук» із закликом.
 
«Приїздіть, люди добрі, на Чернігівщину, моя команда в усьому вам допоможе. А головне — я зроблю все, щоб повернути українцям — вимушеним переселенцям —їхнiй рідний дім, наш Донбас і Крим», — пообіцяв нардеп.