І словом, і ділом: Ляшко посприяв ремонту дитячого садочка на Чернігівщині

11.01.2017
І словом, і ділом: Ляшко посприяв ремонту дитячого садочка на Чернігівщині

Депутат Чернігівської облради від Радикальної партії Дмитро Блауш iз вихованцями дитячого садочка «Бджілка».

Напередодні Різдва в дитячому садку «Бджілка» в селищі Олишівка Чернігівської області відкрилася нова група. Після ремонту заклад зможе вмістити більшу кількість дітей.
 
«Саме завдяки Олегу Ляшку на дитячий садок було виділено 650 тис. грн. За ці гроші вдалося добудувати дошкільний заклад та замінити вікна. Тож від усіх жителів Олишівки передаю велику вдячність лідеру за такий новорічний подарунок», — зазначив депутат Чернігівської облради від РПЛ Дмитро Блауш.
 
Варто зазначити: півроку тому лідер Радикальної партії Олег Ляшко на зустрічі з жителями Олишівки на власні очі побачив недобудований дитячий садок, там він і пообіцяв, що до кінця року зробить усе можливе, щоб добудувати заклад. І слово своє дотримав.
 
«Моя мета, щоб усі українські дітки мали найкращі умови для розвитку. Ми маємо докладати всіх зусиль для відновлення інфраструктури сіл: дитячих садочків, шкіл, сільських клубів, спортивних майданчиків. Тільки тоді у села повернеться молодь і ми матимемо квiтучу країну. Так само Радикальна партія піклується про професійно-технічну освіту, щоб хлопці та дівчата мали змогу вивчитись та отримати професію. Правильно казав німецький канцлер Бісмарк: хто не будує школи, будуватиме тюрми. Освітня галузь — це майбутнє нашої країни, тому я зроблю все, щоб її розвивати», — зазначив Олег Ляшко.