Оркестр і рок-н-рол: у лютому ТНМК обіцяє великий сюрприз

11.01.2017
Оркестр і рок-н-рол: у лютому ТНМК обіцяє великий сюрприз

Фоззі та Фагот. (Фото з сайта tnmk.com.)

Одним зі шлягерів новорічно-різдвяної пори стає «Різдво-рок-н-рол» — трек гурту «Танок на майдані Конґо», який музиканти наприкінці грудня записали і виклали в мережу.
 
ТНМК уже цього року встигли влаштували святкові концерти в Києві та Дніпрі, на 14 січня запланований виступ у Харкові. 
 
Команда гурту наприкінці 2016-го на офіційній сторінці прозвітувала: «Із набутого — один фільм-концерт, один саундтрек до серіалу «Патрульні», два кліпи: «Українська мрія» та «Небокрай», купа фестивалів і концертів.
 
Навесні зіграли кілька разів із симфонічним оркестром «Слобожанський», нарешті  вдалося це зробити в знаній львівській Опері».
 
Гурт ТНМК ще у серпні-2016 розпочав роботу над новим альбомом. Тоді, влітку, засіли за запис пісні «Гострі ножі» разом із легендарними «Братами Гадюкіними».
 
Її було вперше зіграно на ювілейному шоу «20 сезонів», яке було присвячене 20-річчю ТНМК. «То був найдовший концерт у нашій історії», — констатують музиканти.
 
Ще ТНМК-шоп випускав новий одяг, не забуваючи про старі колекції. Фагот записував сольний альбом, Фоззі видав книжку «Гупало Василь» та взяв участь у збірці  «ДНК».   А незабаром вийде кліп «Дзеркало». На лютий обіцяють фанам великий сюрприз. Загалом планів на 2017 рік — багато. 
 
До речі, у ТНМК відбулася остаточна заміна на позиції DJ — замість Антона Tonique Батурина до складу гурту ввійшов Андрій Andrew Чудля.