Адель стала «артисткою року», а Скарлет Йохансон - найкасовішою актрисою

30.12.2016
Адель стала «артисткою року», а Скарлет Йохансон - найкасовішою актрисою

Cпівачка Адель.

Наприкінці року популярні видання беруться за складання різноманітних рейтингів. Особлива увага, як завжди, — до представників індустрії розваг.
 
Тріумфальним видався цей рік для британської співачки Адель. Мало того, що в рідній Британії її визнали найпопулярнішою співачкою року, так і знаменитий журнал Billboard за світове турне на підтримку альбому «25» назвав її «артисткою року».

Цікаво, що це звання від Billboard Адель отримує втретє — раніше такої честі вона була удостоєна у 2012-му та 2013-му роках. А от що буде далі — поки невідомо — співачка заявила, що у 2017-му хоче зробити паузу і піти зі сцени, зосередившись на родині.

Що цілком можливо — днями папараці підловили її з обручкою на лівій руці, з чого зробили висновок, що плани Адель на Різдво без публіки поєднати долю з батьком свого чотирирічного сина Саймоном Конеккі таки стали реальністю. Подейкують, що Саймон і Адель думають і про другу дитину.
 
А от журнал Forbes опублікував рейтинг найкасовіших акторів 2016 року. Попри усталену думку, що найдорожчими бувають лише чоловіки, рейтинг очолила актриса Скарлет Йохансон. Фільми «Капітан Америка: Громадянська війна» та «Аве, Цезар», де вона зіграла головні ролі, принесли у світовому прокаті 1,2 млрд. доларів. При цьому сама Скарлет у 2016-му заробила 25 млн. доларів, посівши третє місце у списку найдорожчих актрис — більші гонорари отримали лише Дженіфер Лоуренс та Меліса Маккарті.
 
 Свій топ улюблених акторів назвала і відома зоозахисна організація РЕТА, яка нагородила акторку Памелу Андерсон званням «Людина року». Цей титул актриса отримала за активну позицію у пропаганді веганського способу життя та виступи проти використання тварин у цирках.

А співачку Майлі Сайрус проголосили «Найкращим голосом тварин».
 
Ми ж бажаємо вам завжди досягати власних вершин. І — до зустрічі у Новому році!