Під контролем: Мадонна щотижня перевіряє своїх дітей на наркотики

27.12.2016
Під контролем: Мадонна щотижня перевіряє своїх дітей на наркотики

Мадонна - сувора мама.

Малі діти — малі проблеми, великі діти — великі. У цьому переконалася поп-королева Мадонна, старший син якої Рокко після втечі з-під її залізної руки до батька, режисера Гая Річі, у Лондон був затриманий за зберігання марихуани.
 
Щоправда, хлопця швидко відпустили під заставу, обмежившись профілактичною бесідою, але співачка добряче перехвилювалася, оскільки дуже (а може, і занадто) любить сина.
 
Тоді скандал вдалося зам’яти. Батьки навіть відправили Рокко на «примусові роботи», щоб він відчув ціну заробленої копійки — влаштували кур’єром для розвезення страв із різних ресторанів. Поки що хлопець лишається в Лондоні, хоча Мадонна хоче знову звертатися до суду, щоб повернути сина додому. 
 
Ситуація з Рокко змусила співачку звернути увагу і на трьох своїх дітей, які лишилися з нею в Америці, — рідну Лурдес i прийомних Мерсі та Девіда. Після інциденту з братом вони потрапили під подвійний контроль зіркової мами. Подейкують, що Мадонна тепер щомісяця (а дехто стверджує, що й щотижня) змушує їх здавати аналізи на наркотики, побоюючись, що і вони підсядуть на марихуану чи якісь інші наркотики, хоча старшій, Лурдес, уже виповнилося 20 і вона давно не дитина. Але хіба з мамою посперечаєшся?
 
Насправді все це може дати зворотний ефект. Як стверджують психологи, надмірний контроль над підлітками, як і його відсутність, призводить або до інфантильності, або до розпущеності. В усьому має бути золота середина. Але Мадонна надто звикла все тримати під контролем.
 
Сам Рокко геть не в захваті від ідеї знову повернутися під опіку матері. Він налагодив стосунки з мачухою, Джекі Ейнслі, та зведеними братами i сестрами. Цікаво, що на різдвяному сімейному фото Гая Річі та Джекі, крім них та  їхніх дітей, присутній ще й прийомний син Мадонни, 11-річний Девід.