Актриса Марго Роббі натякнула на можливе одруження зі своїм хлопцем

21.12.2016
Актриса Марго Роббі натякнула на можливе одруження зі своїм хлопцем

Марго Роббі.

Іноді дивуєшся, як люди жили без соціальних мереж? Папараці годинами вистежували знаменитостей, щоб дізнатися подробиці їхнього особистого життя.
 
А тепер достатньо одного фото в «Інстаграм», щоб за годину про це вже знав увесь світ. 
 
Олії у багаття пліток підлила зірка серіалу «Загін самогубців», австралійська актриса Марго Роббі. Їй приписували романи з багатьма чоловіками, а після скандального розлучення Анджеліни Джолі з Бредом Піттом поширилися чутки, що однією з причин може бути і ця пристрасна білявка.
 
Втім останні три роки її найчастіше бачили в товаристві британського режисера Тома Акерлі, якого сама актриса називала «найвродливішим хлопцем у Лондоні».
 
І от у понеділок в «Інстаграм» Марго Роббі з’явилося загадкове фото без підпису: актриса на задньо­му плані цілується з Томом, а перед камерою красується її безіменний палець із діамантовою обручкою.
 
Звісно, що всі кинулися гадати, чи це натяк на майбутнє весілля, чи констатація звершеного факту. Найсміливіші почали розповідати, що таємне весілля таки відбулося в присутності лише рідних і близьких пари, що сталося це в Австралії.
 
А от щодо місця церемонії «надійні джерела» так і не дійшли спільної думки — одні ЗМІ натякають на курортне містечко Голд-Кост в австралійському штаті Квінсленд, інші називають місто Барон-Бей. Треті ж припускають, що все попереду і пара лише готується до весілля, яке відбудеться до Різдва.
 
Варто зазначити, що чутки про одруження Роббі та Акерлі з’являються в пресі вже не вперше. Сама ж Марго продовжує зберігати інтригу. Воно й правильно — ніщо так не підігріває інтерес до твоєї персони, як Велика Таємниця.