Королева Стефані

20.12.2016
Королева Стефані

«Три грації».

Конкурс «Міс світу», що існує з 1951 року, є найстарішим з існуючих конкурсів краси. І все ж незмінно приковує до себе увагу. Бо хто ж відмовить собі в задоволенні подивитися на струнких вродливих дівчат з усього світу.
Цього року конкурс, який проходив в американському штаті Меріленд, зібрав переможниць національних конкурсів краси зі 119 країн. Україну на ньому представляла 19-річна студентка з Дніпра Олександра Кучеренко. У вільний час дівчина викладає бальні танці, займається волонтерством та працює моделлю. 
Цьогоріч умови конкурсу дещо змінилися і з головної програми шоу виключили традиційне дефіле в купальниках і презентацію національних костюмів, тож Олександра зробила головну ставку саме на танцювальний номер. Запальний виступ українки вразив вибагливе журі, і Кучеренко потрапила до десятки найталановитіших красунь конкурсу. Втім для остаточної перемоги цього виявилося замало, тож серед двадцяти фіналісток конкурсу України цього року не було. А може, не вистачило інтерактивної підтримки — на рішення журі впливало голосування на сайті конкурсу, і для того, щоб учасниці пробитися у фінал, потрібно було набрати певну кількість голосів.
Хоч би як там було, а свято недільного вечора було на вулиці екзотичних країн. Першою віце-міс стала домініканка Ярітза Мігеліна Рейес Рамірес, а другою — індонезійка Наташа Маннуела. До п’ятірки фіналістів увійшли також представниці Кенії та Філіппін Евелін Нджамби Тангу та Катріона Грей. А перемогу цього вечора святкувала 19-річна представниця Пуерто-Ріко Стефані Дел Вальє. Корону вона отримала з рук минулорічної тріумфаторки, «Міс світу-2015», іспанки Мірейї Лалагуни.