Китайський двійник американського президента побоюється втратити роботу

15.12.2016
От хто найбільше постраждав від перемоги Дональда Трампа на виборах в Америці, так це 30-річний китаєць Сяо Цзиго.
 
Чотири роки тому цей охоронець заводу, який у вільний час розважав друзів пародіями на відомих людей, прокинувся знаменитим на всю країну після того, як вирішив узяти участь у китайській версії шоу талантів і спародіював американського президента Барака Обаму.
 
Схожість була такою разючою, що його почали постійно запрошувати на телебачення і навіть запропонували знятися в кіно. Правда — в комедії, і в ролі... бандита, який просто стоїть і «по-обамівськи» хмурить брови. 
 
Утiм від корпоративів у Сяо Цзиго відбою не було. Чоловік навіть зробив кілька пластичних операцій, щоб ще більше бути схожим на свого двійника.
 
Щоправда, англійську він так і не опанував, тому на сцені говорив сумішшю англійських слів і вигаданого ним діалекту. Зате всім розказував, що в нього з Бараком Обамою — одна група крові, а день народження різниться усього на один день.
 
І ось в один момент усе це може зникнути, коли в Білому домі з’явиться новий господар. І все ж Сяо Цзиго вдячний попереднику Трампа за свою акторську кар’єру і сподівається, що і після інавгурації нового президента США його не перестануть запрошувати на вечірки. Хоча і розуміє, що минулої слави йому сподіватися не варто. Як кажуть французи — «се ля ві».