Дмитро Ештонович: зірка Голлівуду з Чернівців Міла Куніс народила сина

06.12.2016
Дмитро Ештонович: зірка Голлівуду з Чернівців Міла Куніс народила сина

Ось такою була Міла Куніс ще пару місяців тому.

33-річна Міла Куніс і 38-річний Ештон Катчер стали батьками вдруге. Довгоочікуваний хлопчик з’явився на світ ще в середу, 30 листопада, однак про цю щасливу новину новоспечені батьки повідомили лише тоді, коли мама з дитиною виписалися з лікарні. 
 
Певний час зберігалася інтрига з іменем новонародженого. Ще до пологів Ештон Катчер поділився, що хотів би назвати сина Хокай, що перекладається як «Соколине око». Попри незвичність імені, пояснюється воно просто – це символ Університету науки і техніки штату Айова, в якому навчався актор.

Однак невдовзі стало відомо, що Міла таки переконала коханого зупинитися на слов’янському варіанті імені Дмитро, і Ештон таки погодився. «Димитрій Портвуд Катчер народився в 1:21 30-го листопада вагою 3,6 кілограмів», — написав Катчер на своєму сайті.
 
У такому рішенні нема нічого дивного, якщо згадати, що Міла Куніс народилася в Чернівцях, звідки її батьки емігрували до США. Втім родичі актриси досі проживають в Україні, і Ештон Катчер, щоб краще їх розуміти, навіть почав вивчати їхню мову. Щоправда, з’ясувалося, що це російська, яка видалася американцю надто агресивною.

«Бабусі і дідусі Міли говорять в основному тільки російською, тому я пройшов шестимісячний курс вивчення мови, щоб розуміти, що вони говорять. Російська мова дуже агресивна. Незалежно від того, що ви говорите, здається, що ви кричите. Вони всі говорили дуже агресивно, і я думав, що вони мене не люблять і що вони засмучені. Але тепер я розумію, що вони, навпаки, завжди говорили, як я їм подобаюся. Тепер я знаю, що вони люблять мене», — зізнався Ештон в одному з шоу Сета Майерса.
 
Тепер у них буде шанс научити російської і сина. До речі, у пари уже підростає дворічна донечка Вайєтт, яка вільно спілкується англійською та іспанською. Такий от у них мовний інтернаціонал.