Росіяни коло сміттєвих баків: «Їдять перед перемогою над НАТО»

02.12.2016
Росіяни коло сміттєвих баків: «Їдять перед перемогою над НАТО»

Стоп-кадр із того самого відео: тримайтеся, росіяни...

У соцмережі бурхливу реакцію викликало відео, на якому мешканці Санкт-Петербурга, не найбіднішого, між іншим, міста в РФ, порпаються в сміттєвих баках.

Відповідний ролик був викладений у «Фейсбуці» на сторінці співдружності «Бегемот».

Правда, у четвер і ролик, і сторінка, де він був опублікований, щезли з мережі, неважко здогадатися, чому.

Але його можна переглянути на українських ресурсах, які встигли перепостити відео, наприклад, на «Обозрєватєлі». 
 
«Це вони перекушують перед перемогою над НАТО? Тільки не вистачає Медведєва, який стоїть поруч і говорить: «Тримайтеся, грошей немає, але зате є смітники». Ви ж росіяни! Росіяни до цього звикли... Росіяни і голод пережили, і блокаду Ленінграда. Голод iз Путіним і відсутність грошей переживуть так само... Це дійсно жителі великої країни... Ось вона, слава народу великого!» — каже автор відео.
 
«Усе це дуже сумно. Страшно, що через це в Росії ненавидять увесь світ, але не владу!» — відреагував один із коментаторів. А інший додав: «Зате в Росії показово чавлять харчі тракторами». «Думаю, в Криму ще все попереду, щасливе життя туди прийшло всього два роки тому», — з сарказмом пише інший блогер. А деякі «ватники» традиційно звинувачують в усьо­му... українців, це «укропи», мовляв, влаштували провокацію.  
 
Нагадаємо, в анексованому Криму прем’єр-міністр РФ Дмитро Медведєв оскандалився, коли заявив пенсіонерам про те, що «грошей нема... Ви тримайтеся тут». От і тримаються — хто як може...