Принц Гаррі зустрічається з американською акторкою Меган Маркл

30.11.2016
Принц Гаррі зустрічається з американською акторкою Меган Маркл

Меган Маркл.

Як відомо, британці обожнюють королівську родину, тому всі потенційні нові мешканці Букінгемського палацу проходять доскіпливий «фейс-контроль» не лише королеви Єлизавети, а й усієї британської спільноти.
 
Тож чутки про роман молодшого сина принцеси Діани з американською акторкою Меган Маркл настільки підігріли інтерес публіки, що принц Гаррі був змушений звернутися до публіки з проханням бути стриманішими у своїх оцінках його вибору і поважати його право на приватне життя.
 
Його позицію підтримав і принц Вільям, який заявив, що королівська родина обговорювала стосунки брата із Меган і схвалює його намір захистити тих, хто йому близький.
 
Із Меган Маркл принц Гаррі познайомився влітку цього року в Британії, куди актриса приїхала з промо-туром нового сезону серіалу «Форс-мажори».
 
А кілька днів тому Гаррі оприлюднив звернення з проханням не ображати його обраницю, особливо расистськими коментарями — мама Меган афроамериканка, хоча дівчина явно пішла «в тата». 
 
До речі, сама актриса теж може постояти за себе. В 11 років вона написала листа тоді першій леді Гіларі Клінтон зі скаргою на рекламу виробників мила, яка, на її думку, несправедливо визначила місце жінки на кухні. І рекламу таки прибрали.
 
Зараз Меган бере активну участь у кампаніях проти гендерної дискримінації, співпрацює з благодійними організаціями, які підтримують дітей, а також є власником бренду і головним редактором сайту The Tig, що розповідає про стиль життя, моду, харчування і подорожі.
 
Утiм заступництво принца Гаррі можна сприйняти і як просте джентльменство.
 
Не так давно ЗМІ поширили інформацію, що Меган Маркл буде супроводжувати принца Гаррі на матчі з регбі між командами Англії та Південної Африки, однак Гаррі з’явився на стадіоні в компанії княгині Монако Шарлен.
 
Та й Меган три роки тому розлучилася зі своїм першим чоловіком, кінорежисером Тревором Енгельсоном. А таке в королівській родині не вітається.